Ga naar de inhoud

Zakelijk partnerschap

Bij Arega streven wij continu naar verdere uitbreiding van ons productportfolio om groei te realiseren en onze marktpositie verder te verstevigen.

We delen onze knowhow en expertise van lokale en internationale gezondheidszorgmarkten graag met onze partners. Samen bouwen we aan duurzame bedrijven, realiseren we gezamenlijke groei en verkennen we nieuwe opportuniteiten.

We onderzoeken voortdurend samenwerkingsmogelijkheden om geselecteerde zakelijke opportuniteiten te realiseren en waarde toe te voegen aan de gezondheid van mensen en onze bedrijven.

Het business development team van Arega bestaat uit een groep professionals die openstaan voor het bespreken van verschillende modellen voor zakelijk partnerschap. We aarzelen niet om nieuwe manieren van samenwerking te ontwerpen om wederzijdse belangen beter te kunnen behartigen.

We zijn een full-service onderneming voor ontwikkeling en commercialisering van farmaceutische, gezondheidszorg en -bevorderende producten in meerdere Europese markten. We bieden volledige pre- & post-marketing expertise.

Vandaag zijn wij reeds actief in voorschriftplichtige en OTC-geneesmiddelen, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en cosmetica.

Deelt u onze passie en gelooft u dat samenwerkingsverbanden op basis van wederzijds engagement en uitwisseling van expertise de sleutel tot groei zijn? Deelt u onze visie dat we beiden een niveau hoger kunnen klimmen door in te spelen op complementaire partnerschappen? Heeft u interesse om samenwerkingsmogelijkheden met ons te bespreken?