Ga naar de inhoud

Advies en Verkoop

Bent u op zoek naar een eerste advies met betrekking tot de uitdagingen van de Belgische gezondheidsmarkt? In een specifieke markt kan de keuze voor een ervaren multidisciplinaire partner het verschil maken door ervoor te zorgen dat u geen kansen mist.

Wij beschikken over uitgebreide data met betrekking tot business development, market access, regulatory, medical, marketing en sales.

Onze site-based ervaring in de farmaceutische markt gaat tientallen jaren terug. De kennis en inzichten die we hebben verworven, stellen ons in staat om u een doeltreffend advies en slimme oplossingen te bieden.

Bent u op zoek naar een farmaceutische partner voor de Belgische en Luxemburgse gezondheidsmarkt? Een partner die nationaal opereert met uitstekende contacten met lokale specialisten, huisartsen, apothekers, ziekenhuizen en groothandels?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning via onze hooggekwalificeerde teams in office en field met jarenlange ervaring in marketing & sales. Ons compleet dienstenpakket omvat opleiding, sales, marketing, regulatory, medical alsook de volledige afhandeling van logistiek en facturatie.

Wij bieden een aanpak op maat van uw bedrijf en streven ernaar om uw individuele wensen optimaal te realiseren. Wij geloven in een sterk en duurzaam partnership met onze klanten als springplank naar gezamenlijk succes.