Ga naar de inhoud

Partnerschap voor de zorgprofessional

Een medicijnkastje voor iedereen” is slechts één voorbeeld van onze gezamenlijke initiatieven met apothekers en huisartsen om Belgische gezinnen te helpen geneesmiddelen op een veilige plaats te bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Ons doel is comfortoplossingen bieden om de levenskwaliteit voor iedereen te verbeteren. Dit omvat zowel patiënten als de mensen die patiëntenzorg verlenen. We willen oplossingen bieden om zorgprofessionals beter werk te laten leveren voor hun patiënten en voor hun eigen gezondheid en welzijn.

We stimuleren onze sterke partnerschappen met zorgprofessionals en staan open om elk idee te bespreken dat voortkomt uit hun professionele gezondheidszorgpraktijken. Dit kan een oplossing zijn om het comfortniveau van de patiëntenzorg te verbeteren of om ongezonde situaties te helpen voorkomen.

Bent u een zorgprofessional en streeft u naar comfortabele gezondheidszorg en welzijn voor iedereen? Deelt u onze visie dat we beiden een niveau hoger kunnen klimmen door in te spelen op complementaire partnerschappen? Neem dan zeker contact op!