Meteen naar de inhoud

Academisch partnerschap

Arega Leerstoel

Samen met prof. Dr. Tinne Dilles installeerden we in september 2020 de Arega LeerstoelKwaliteit van Leven en Zorg voor Patiënten met Polyfarmacie’ in het Centrum voor Onderzoek en Innovatie in de Zorg (CRIC), NuPhaC van de Universiteit Antwerpen.

Veel mensen moeten dag in, dag uit meerdere geneesmiddelen nemen. Vooral ouderen nemen vaak veel geneesmiddelen, maar ook voor jongere mensen kan dat het geval zijn in de strijd tegen hun gezondheidsproblemen. Die ‘polyfarmacie’ heeft vaak ook een impact op de levenskwaliteit. In het kader van de ‘Arega Leerstoel Kwaliteit van Leven en Zorg voor Patiënten met Polyfarmacie’ wil Universiteit Antwerpen het probleem aanpakken. 

Aregacademy

Samen met academische topdocenten organiseren we de Aregacademy. Ons platform leidt zorgprofessionals op en houdt ze op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties in actuele onderwerpen over gezondheidszorg. In al deze programma’s richten we ons sterk op onvervulde gezondheidsbehoeften.

We staan open voor verschillende academische samenwerkingsmodellen, gericht op het verbeteren van gezondheid en gezondheidszorg, adviestrajecten en educatieve academies.

Werkt u in een academische onderzoeksinstelling en hebt u interesse om samenwerkingsmogelijkheden met ons te bespreken? Deelt u onze passie om innovatieve oplossingen aan te bieden voor een betere gezondheid en gezondheidszorg? Neem dan zeker contact op.